نخست‌وزیر هند: مخالف اسلام و مسلمانان نیستم-راهبرد معاصر
کاخ سفید: اوکراین اجازه استفاده از موشک‌های «اتکمز» را در کورسک دارد کاخ سفید: پیشرفتی در آتش‌بس لبنان وجود ندارد که بتوان در مورد آن صحبت کرد ۱۷ نفر در واژگونی اتوبوس در برزیل کشته شدند استعفای رئیس ستاد تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی حزب الله فرمانده تیپ گولانی را برای همیشه خانه‌نشین کرد جزئیات توافق جامع همکاری میان ایران و روسیه وزیر خارجه هند: با ایران و اسرائیل برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در ارتباط هستیم بازدید سفیر ایران در عراق از قبیله «آل عیسی الطائی» آکسیوس: اسرائیل و لبنان بر سر مفاد آتش بس به توافق رسیدند سی‌ان‌ان: نتانیاهو در اصل توافق آتش بس با حزب الله موافقت کرد امانی، سفیر ایران در لبنان: روز گذشته برای صهیونیست‌ها بسیار دردناک بود عربستان در تدارک عمره ۳۰ میلیونی رمضان السودانی: جمعیت عراق از ۴۵ میلیون نفر گذشت بزرگترین بسته تحریم‌های انگلیس علیه نفتکش‌های روسیه اعلام شد نخستین سفر خارجی وزیر جنگ سابق اسرائیل پس از صدور حکم بازداشتش در دیوان لاهه

نخست‌وزیر هند: مخالف اسلام و مسلمانان نیستم

نخست‌وزیر هند که اخیرا در جریان انتخابات کشورش اظهارات اسلام‌هراسانه‌ای ایراد کرده بود، در گفت‌وگویی تازه تاکید کرد که اظهارات او به معنای «مخالفت با اسلام و مسلمانان» نیست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 08
کد خبر: ۲۳۹۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند طی مصاحبه‌ای با تلویزیون تایمز ناو (Times Now) بیان کرد: «ما مخالف اسلام و مسلمانان نیستیم. مخالفان به دنبال منافع خود هستند. جامعه مسلمانان باهوش است. حزب مخالف نگران است که دروغ‌هایشان برملا شده باشد.»

مودی که برای سومین بار متوالی انتظار می‌رود به قدرت برسد، افزود: «می‌خواهم به جامعه مسلمانان بگویم که تامل و فکر کنید. کشور در حال پیشرفت است. من نمی‌خواهم هیچ جامعه‌ای مانند کارگر زندگی کند. به کودکان و آینده خود فکر کنید.»

وی ضمن تاکید بر آنکه اظهاراتش اسلام‌هراسانه نبوده است، خاطرنشان کرد: «حزب مخالف دست از این اقدامات برنخواهد داشت. بدانید که ما مخالف اسلام و مسلمانان نیستیم.»

این درحالیست که نخست‌وزیر هند پیشتر در سخنانی در یک تجمع انتخاباتی بزرگ در ایالت راجستان در غرب این کشور، مسلمانان کشورش را تحت عنوان «نفوذی‌ها» و «کسانی که بچه‌های بیشتری دارند» توصیف و ادعا کرد مخالفان دولت او در صورتی که در نتیجه انتخابات به قدرت برسند، ثروت کشور را در میان آن‌ها توزیع خواهند کرد.

در پی این صحبت‌ها، اعضای مخالفان دولت هند، از کمیسیون انتخابات این کشور خواستند درباره نقض قوانین انتخاباتی توسط مودی تحقیقات انجام دهد.

بر اساس این قوانین، سیاستمداران هند نباید بر مبنای «طبقه یا احساسات اجتماعی» رای‌دهندگان را خطاب قرار دهند. طبق این قوانین «فعالیت‌هایی که ممکن است اختلافات را بدتر سازند یا تنش یا نفرت دوجانبه را بین مذاهب و جوامع ایجاد کنند» نیز ممنوع هستند. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار