پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد!

نخست‌وزیر هند: مخالف اسلام و مسلمانان نیستم

نخست‌وزیر هند که اخیرا در جریان انتخابات کشورش اظهارات اسلام‌هراسانه‌ای ایراد کرده بود، در گفت‌وگویی تازه تاکید کرد که اظهارات او به معنای «مخالفت با اسلام و مسلمانان» نیست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 08
کد خبر: ۲۳۹۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند طی مصاحبه‌ای با تلویزیون تایمز ناو (Times Now) بیان کرد: «ما مخالف اسلام و مسلمانان نیستیم. مخالفان به دنبال منافع خود هستند. جامعه مسلمانان باهوش است. حزب مخالف نگران است که دروغ‌هایشان برملا شده باشد.»

مودی که برای سومین بار متوالی انتظار می‌رود به قدرت برسد، افزود: «می‌خواهم به جامعه مسلمانان بگویم که تامل و فکر کنید. کشور در حال پیشرفت است. من نمی‌خواهم هیچ جامعه‌ای مانند کارگر زندگی کند. به کودکان و آینده خود فکر کنید.»

وی ضمن تاکید بر آنکه اظهاراتش اسلام‌هراسانه نبوده است، خاطرنشان کرد: «حزب مخالف دست از این اقدامات برنخواهد داشت. بدانید که ما مخالف اسلام و مسلمانان نیستیم.»

این درحالیست که نخست‌وزیر هند پیشتر در سخنانی در یک تجمع انتخاباتی بزرگ در ایالت راجستان در غرب این کشور، مسلمانان کشورش را تحت عنوان «نفوذی‌ها» و «کسانی که بچه‌های بیشتری دارند» توصیف و ادعا کرد مخالفان دولت او در صورتی که در نتیجه انتخابات به قدرت برسند، ثروت کشور را در میان آن‌ها توزیع خواهند کرد.

در پی این صحبت‌ها، اعضای مخالفان دولت هند، از کمیسیون انتخابات این کشور خواستند درباره نقض قوانین انتخاباتی توسط مودی تحقیقات انجام دهد.

بر اساس این قوانین، سیاستمداران هند نباید بر مبنای «طبقه یا احساسات اجتماعی» رای‌دهندگان را خطاب قرار دهند. طبق این قوانین «فعالیت‌هایی که ممکن است اختلافات را بدتر سازند یا تنش یا نفرت دوجانبه را بین مذاهب و جوامع ایجاد کنند» نیز ممنوع هستند. / ایسنا

کلمات کلیدی: هند مودی اسلام
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار